Vastuskäyttöinen Condair RS -höyrykostutin

Tällä sähkötoimisella höyrykostuttimella pystyt säätämään kosteutta täsmällisesti ja välttämään hävitettävien muovisylinterien aiheuttamat kustannukset, ja sen patentoitu kalkinpoistojärjestelmä helpottaa huoltoa.

Vastuksiin kertyvä kalkki irtoaa normaalissa käytössä ja putoaa ulkoiseen kalkinkeruusäiliöön. Kalkin poistaminen on helppoa: säiliöstä poistetaan vesi napin painalluksella, yksikön annetaan jäähtyä, ja sitten säiliö voidaan irrottaa ja tyhjentää.

Condair RS -kostuttimessa voidaan käyttää vesijohtovettä, jolloin säätötarkkuus on ±3 % RH, tai käänteisosmoosivedellä (RO), jolloin säätötarkkuus on ±1 % RH. RO-vettä käytettäessä kalkkia ei juuri saostu, mikä vähentää yksikön huollontarvetta tuntuvasti.

Veden tulo ja poisto on sijoitettu ulko- ja sisäsylinterin väliin jäävään tilaan, missä lämpötila pysyy tasolla, jolla kalkkia ei saostu tälle alueelle. Tämä ”kylmävesiallas” estää kalkkitukosten muodostumisen tulo- ja poistoaukkoihin, mikä pidentää huoltovälejä.

Edistyksellinen, kosketusnäytöllä varustettu käyttöpaneeli mahdollistaa intuitiivisen käytönhallinnan ja erittäin tarkat raportit, joihin sisältyvät tehot, vika- ja huoltohistoriat viedään Exceliin edistyksellistä diagnoosia varten. Liitännässä rakennusten hallintajärjestelmään käytetään BACnet- ja Modbus-protokollaa.

Ominaisuudet ja edut

  • Patentoitu kalkinpoistojärjestelmä helpottaa kalkin poistoa
  • Puhdistettavan terässylinterin ansiosta hävitettäviä muovisylinterejä ei tarvita
  • Täsmällinen kosteudensäätö +/-3 % vesijohtovedellä ja +/-1 % RO-vedellä
  • RO-vettä käyttämällä voidaan huollontarvetta vähentää tuntuvasti
  • ”Kylmävesiallas” estää veden tulo- ja poistoaukkojen kalkkitukkeumat
  • Tuotto jopa 160 kg/h ilmanvaihtojärjestelmään tai jopa 40 kg/h suoraan huoneilman kostutukseen

Täsmällinen hallinta

Condair RS tarjoaa erittäin täsmällisen kosteudensäädön: RO-vettä käytettäessä jopa +/-1 % RH, ja vesijohtovedellä +/-3 % RH.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kostutinprojektiisi

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...