Ilmankuivaus litiumioniakkujen valmistuksessa

Litiumioniakkujen tuotanto vaatii äärimmäisen alhaisia kosteusolosuhteita. Koska litium reagoi vesihöyryn kanssa, voi huono kosteudenhallinta aiheuttaa vakavia seurauksia akkujen tuotannossa, esimerkiksi tuotteen laadun heikkenemistä.

Koska akkujen valmistusprosessi vaatii äärimmäisen tarkkaa kosteudenhallintaa, on prosessissa tarvittavalla energian määrällä merkittävä vaikutus akkujen valmistamisen kannattavuuteen.

Condairin energiaa säästävä adsorptio-teknologia on ihanteellinen akkujen valmistuksen puhdastiloissa. Condairin adsorptio-ilmankuivainten joustavuus mahdollistaa sen, että regeneraatioon tarvittava energia otetaan lämmöntalteenottojärjestelmistä, kuumasta vedestä, höyrystä, kaasusta tai sähköstä.

Condairin suunnittelutiimi tekee yhteistyötä akkuvalmistajan kanssa ja varmistaa, että ehdotettu kuivausratkaisu täyttää vaaditut valmistusolosuhteet sekä mahdolliset energiankulutustavoitteet.

Paikallinen myynti- ja huoltotiimimme auttavat mielellään asiakkaitaan siellä missä he ovat kun taas Condairin globaaliin tarjontaan kuuluu maailman johtava asiantuntemus teollisista huippuluokan järjestelmistä.

Condair-ilmankuivainten hyödyt litiumioniakkujen tuotannossa:

  • Moniroottorinen rakenne täyttää käytännössä mitkä tahansa kosteusvaatimukset

  • Vähän kuluttavassa energiajärjestelmässä on mukana lämmöntalteenotto ja vedenlämmitys

  • Maailmanlaajuisella suunnitteluosaamisella räätälöityjä kuivausratkaisuja

  • Paikallinen tekninen tuki edesauttaa luotettavaa toimintaa kriittisissä ympäristöissä

Juttele asiantuntijan kanssa akkutuotannon kuivausratkaisuista

Sinua saattaa kiinnostaa myös...