Kostuttimien huolto, kunnossapito ja varaosat

Kaikki kostutusjärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa voidakseen toimia tehokkaasti ja hygieenisesti. Kun huolto teetetään Condairilla, valmistajan asiantuntemus on käytettävissä paikan päällä, ja järjestelmän kunnossapidossa noudatetaan takuulla tiukimpia standardeja, jotta käyttöikä ja suorituskyky saadaan maksimoitua.

Condairin asiantuntijatiimiin kuuluvat, kostutukseen erikoistuneet insinöörit ovat saaneet koulutuksen, joka kattaa kaikki kostutinmallit ja -versiot, ja heillä on sertifikaatti kaikkien asiaankuuluvien terveys- ja turvamääräysten tuntemuksesta.

Ennaltaehkäisevät kunnossapitosopimukset

Jotta asiakkaan ei tarvitse kantaa lainkaan huolta, Condairilla on tarjolla ennaltaehkäisevä kunnossapitosopimus, jonka sisältämät huoltokäynnit on aikataulutettu laitoksesi erityisvaatimusten mukaisesti. Ja kostuttimen tehokkaan ja luotettavan suorituskyvyn takaamiseksi.

Kostuttimen asennus

Kun kostuttimen asennus teetetään Condairilla, voit olla varma, että hankkeen toteuttavat osaavat ja pätevät insinöörit, jotka koulutuksensa ansiosta tietävät, miten kostuttimet on parasta asentaa tiukimpia laatu- ja turvastandardeja noudattaen.

Kostuttimen ensikäynnistys ja käyttöönotto

Ammattitaidolla tehty käyttöönotto on keskeisen tärkeää, jotta kostutin saadaan toimimaan parhaalla teholla ja suorituskyvyllä. Condairin käyttöönottoinsinöörit vahvistavat kaikki sähkö-, vesi-, ilma- ja poistoliitännät ja ovat yhteydessä tarkastusten suorittajaan, jotta yksikön toiminta vaadittujen spesifikaatioiden mukaisesti voidaan varmistaa.

Kostuttimien varaosat

Palvelualtis varaosatiimimme auttaa sinua selvittämään, mitä kostuttimen varaosia tarvitset, laatii tarjoukset nopeasti ja takaa sutjakkaat toimitukset. Pystymme tarjoamaan varaosia Condair-, Draabe-, ML System-, Defensor-, Nortec-, JS Humidifiers- ja Axair-merkkisiin kostutusjärjestelmiin.

Complete the form to get more information or a quote on a service visit or humidifier spare part.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...

Höyrykostuttimet

Isotermiset höyrykostuttimet tarjoavat 100-prosenttisen hygieenisen kostutuksen ja täsmällisen säädön.

Lue lisää...

Adiabaattiset kanavakostuttimet

Vähän energiaa kuluttavaa kostutusta ja lisäetuina haihdutusjäähdytys ja vähäinen huollontarve.

Lue lisää...

Sumutuskostuttimet

Huoneilman suora kosteudenhallinta ja lisäetuna haihdutusjäähdytys.

Lue lisää...

Purehum 1000 Pro

Oivallinen ratkaisu museoihin, gallerioihin ja pieniin toimistoihin.

Lue lisää...