Suurten ulkotilojen sumutusjäähdytysjärjestelmät

Ammattimaisen haihdutusjäähdytysjärjestelmän hankkiminen korkean profiilin julkiseen tilaan on aikamoinen investointi. Tällainen järjestelmä on yleensä integroitu rakennuksen arkkitehtuuriin tai mekaaniseen infrastruktuuriin, minkä vuoksi sen pitkäikäisyys ja hygienianäkökohdat ovat erittäin tärkeitä.

Condairin haihdutusjäähdytysjärjestelmät jäähdyttävät luotettavasti ja toimivat moitteettomasti vaativimmissakin ympäristöissä. Järjestelmä rakennetaan laadukkaista komponenteista. Esimerkiksi vettä kuljettavat elementit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Jokainen järjestelmä suunnitellaan yksilöllisesti - pitkäikäisyys ja hygieeninen toiminta ohjaavana periaatteena.

Condairin ulkojäähdytysjärjestelmä sisältää korkeapainepumpun ja vedenkäsittelyaseman, joka syöttää vettä jäähdytettävän alueen suuttimiin. Saatavilla on erilaisia suutinjärjestelmiä projektin tarpeiden mukaan.

Suutinjärjestelmät voidaan piilottaa rakenteisiin tai jättää näkyville. Tilan ilmavirran määrästä riippuen järjestelmään voidaan liittää puhaltimia, joilla haihtumista nopeutetaan.

Ulkojäähdytysjärjestelmä toimitetaan aina asiakaskohtaisena projektina. Condairin suunnittelutiimi tekee yhteistyötä asiakkaan projektipäälliköiden kanssa ja laatii yksityiskohtaisen analyysin jäähdytyskapasiteetista ottaen huomioon alueen maantieteelliset olosuhteet, historialliset säätiedot ja ympäristönäkökohdat. Mikäli jäähdytyskapasiteetti on riittävä, käydään läpi asettelusuunnitelma, johon sisältyy vesihygienian hallinta ja huoltoaikataulut.

Condairin suunnittelema ja toimittama ulkohaihdutusjäähdytysjärjestelmä tuottaa tarpeeksi jäähdytystä ja sopii saumattomasti ympäröivään arkkitehtuuriin. Lisäksi sen käyttöikä on pitkä ja se toimii mahdollisimman hygieenisesti.

Kustomoidut suuttimet

Suutinjärjestelmät voidaan piilottaa rakenteisiin tai jättää näkyville projektin vaatimusten mukaan.

Korkeapainepumppu

Vedenkäsittely- ja korkeapainepumppujärjestelmä puhdistaa veden ja jakelee sen suuttimiin.

Kattava suunnittelupalvelu

Mukana yksityiskohtaiset laskelmat jäähdytyspotentiaalista, hygienianäkökulmat sekä asennusvaihtoehdot.

Hygieeninen toiminta

Condairin ulkojäähdytysjärjestelmät on kehitetty hygieniaa silmällä pitäen. Erityisesti niissä tilanteissa, joissa ihmiset hengittävät jäähdytettävää ilmaa, on hygienialla ensiarvoisen tärkeä tehtävä.

Condairin ulkojäähdytysjärjestelmän hyötyjä ovat:

  • Jokainen hanke suunnitellaan ammattimaisesti ja yksilöllisesti

  • Laadukkaimmalla teknologialla taataan pitkä käyttöikä ja hygieenisyys

  • Asiantuntijalausunnot realistisesta jäähdytyskapasiteetista 

  • Joustava valikoima suutinjärjestelmiä, kaikkeen arkkitehtoniseen suunnitteluun sopivia

  • Maailmanlaajuisesti ammattimainen ja ennaltaehkäisevä huolto

Sumutusjäähdytystämme käyttävät mm.

  • Haramain High Speed Railway, Saudi Arabia
  • Al Masjid an Nabawi - Prophet's Mosque, Saudi Arabia
  • Kuwait International Airport, Kuwait
  • Konya Tropical Butterfly Garden, Turkey

Selvitä ulkoilmaprojektisi jäähdytyspotentiaali

Sinua saattaa kiinnostaa myös...