Humidification & humidity control in pharmaceutical manufacturing

Kostutus ja kosteudenhallinta lääketuotannossa

Monet lääketuotannon prosessit edellyttävät kosteuden tiukkaa valvontaa. Tablettien pinnoitteissa, joissa käytetään vesiliuoksia, kosteuden täytyy olla täsmälleen määritetty, jotta pinnoite ei kuivu liian nopeasti tai hitaasti.

Jos painatuksessa on käytetty vesipohjaista mustetta, se voi kärsiä kuivasta ilmasta. Alhainen kosteus lisää staattista varausta, mikä puolestaan voi saada materiaalit takertumaan toisiinsa, mikä hankaloittaa pakkaamista.

Kun kosteustasoja pystytään säätelemään lääketuotannossa johdonmukaisesti ja luotettavasti ympäristön ilmanlaadusta riippumatta, tuotanto sujuu tehokkaammin, voitot kasvavat ja jätteen määrä vähenee.

Condair tarjoaa järjestelmiä, joilla kosteustasoja pystytään säätelemään äärimmäisen täsmällisesti, ja erikoislisävarusteita kuten antureita ja putkistoja, joita tarvitaan kosteuden valvontaan ja jakeluun. Nämä tuotteet ja suunnitteluosaaminen, jota Condairille on kertynyt laajasta alan kokemuksesta, takaavat yhdessä sen, että kosteudenhallintajärjestelmä tuottaa juuri lääketuotannossa tarvitut olosuhteet.

Lääketehtailla tuotantoympäristön olosuhteita täytyy usein valvoa vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä, ja siksi on tärkeää, että kosteudenhallintajärjestelmä on suunniteltu juuri kyseiseen käyttökohteeseen. Vakiomalliset lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät harvoin pystyvät tuottamaan optimaalisia, tarpeita vastaavia olosuhteita.

Työskentelemällä rinta rinnan asiakkaan tutkimus- ja kehitystiimin kanssa Condair on onnistunut kasvattamaan tiettyjen lääketuotantoympäristöjen tuottavuutta jopa 60 %. Kokeilemalla tuotantoa eri kosteusolosuhteissa on pystytty määrittämään optimaaliset tasot, joita sitten ylläpidetään koko tuotannon ajan. Näin saadaan huonosta ympäristönhallinnasta johtuvaa jätettä vähennettyä tuntuvasti.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa lääketuotannon kosteudenhallintaan

Condairin kostutuksesta on lääketeollisuudessa seuraavia etuja:

 • Laaja asiantuntemus eri puolilta maailmaa yhteistyöstä monien lääketuotantolaitosten kanssa
 • Tuotanto tehostuu, voitot kasvavat ja jätettä syntyy vähemmän
 • Kattavan tuotevalikoiman ansiosta asiakkaan toiveet voidaan täyttää kokonaan
 • Pystymme tarjoamaan innovatiiviset, asiakaskohtaiset ratkaisut epätavallisiinkin prosesseihin
 • Energiaa säästävät järjestelmät pienentävät tuotantokustannuksia ja parantavat kosteudenhallintaa
 • Vähän huoltoa kaipaavat ratkaisut vähentävät jatkuvaa kunnossapidon tarvetta
 • Kattava palveluvalikoima: asiantunteva neuvonta, suunnittelu, toimitus, asennus, käyttöönotto, kunnossapito ja varaosat

Lääkealan asiakkaisiimme lukeutuvat

  – Johnson & Johnson, Yhdistynyt kuningaskunta

  – Sun Pharmaceuticals Ltd, Intia

  – Teva, Irlanti, Alankomaat ja Venäjä

  – Hollister, Irlanti

  – GlaxoSmithKline, Yhdistynyt kuningaskunta

  – Productos Roche SA, Espanja

  – Pharmaxis, Australia

  - Pfizer, Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Australia

  – Cipla, Intia

  – Astellas Pharma Europe, Alankomaat

  – Lupin, Intia

  Kostutuksen ja kuivauksen asiantuntijat

  Condair on pystynyt auttamaan lääketuotantolaitoksia kasvattamaan voittoaan jopa 60 %, kun huonosta kosteudenhallinnasta johtuvaa jätettä on saatu vähennettyä.
  Napsauta tästä

  Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...