Condairin kostuttimet auttavat parantamaan elintarvike- ja juomavalmistajien tuottavuutta eri puolilla maailmaa

Teurastamoiden kostutus

Vähentää painohävikkiä teurasruhon jäähdytyksen aikana alle 1 %:iin.

Lisätietoja

Kylmäsäilytyksen kostutus

Estää tuoretuotteiden painon alenemisen ja parantaa säilyvyyttä.

Lisätietoja

Kostutus kasvisten ja hedelmien varastoinnissa

Estää satotuotteiden laadun heikkenemisen ja edistää pitkäaikaisvarastointia.

Lisätietoja

Sieniviljelmien kostutus

Takaa optimaaliset viljelyolosuhteet ja vähentää sienten vaurioita.

Lisätietoja

Kostutus hautomoissa

Ratkaisevan tärkeää mahdollisimman suuren untuvikkomäärän saamiseksi jokaisesta erästä.

Lisätietoja

Kostutus teetuotannossa

Kostutus fermentoinnin aikana parantaa hapettumista ja mustan teen laatua ja arvoa.

Lisätietoja