Kosteudenhallinta ja haihdutusjäähdytys
Teollinen tuotanto
Elintarvike- ja juomateollisuus
Muut kostuttimien käyttökohteet
Terveys
Ilmankuivaus
Teurastamoiden kostutus
Vähentää painohävikkiä teurasruhon jäähdytyksen aikana alle 1 %:iin.
Kylmäsäilytyksen kostutus
Estää tuoretuotteiden painon alenemisen ja parantaa säilyvyyttä.
Kostutus kasvisten ja hedelmien varastoinnissa
Estää satotuotteiden laadun heikkenemisen ja edistää pitkäaikaisvarastointia.
Sieniviljelmien kostutus
Takaa optimaaliset viljelyolosuhteet ja vähentää sienten vaurioita.
Kostutus hautomoissa
Ratkaisevan tärkeää mahdollisimman suuren untuvikkomäärän saamiseksi jokaisesta erästä.
Kostutus teetuotannossa
Kostutus fermentoinnin aikana parantaa hapettumista ja mustan teen laatua ja arvoa.