Condair ostaa Kuulin

Condair on ostanut yhdysvaltalaisen haihdutuskennostojen valmistamiseen ja kosteudenhallintaan erikoistuneen Kuulin. Kuul on lasikuitu- ja selluloosakennostojen johtava valmistaja. Kennostoja käytetään haihdutusjäähdytysjärjestelmissä sekä jäähdyttimien ja turbiinien adiabaattisessa esijäähdytyksessä. Organisaation uusi nimi on Condair - Evaporative Technologies.

Lue lisää

10-kohtainen opas ilmankostuttimen valintaan

Oppaassa käydään läpi tärkeimmät teollisten ja julkisten tilojen kostutusjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen liittyvät kysymykset.

Lue lisää

Uusi 10-kohtainen opas ilmankuivaimen valintaan

Opas on yleiskatsaus tärkeimmistä tekijöistä, jotka julkisten tilojen ilmankuivaimen suunnittelussa ja asennuksessa kannattaa ottaa huomioon.

Lue lisää

Condairin toimistolla uusi huoltoteknikko

Condairin Suomen toimistolla on uusi huoltoteknikko. Petteri Halisen tehtäväalueena on teknisen tuen ja huollon toteuttaminen ja organisoiminen Suomessa. Petterillä on vahva kokemus teknisen alan kaupan palvelutehtävistä.

Lue lisää

Condairin uudet ilmankuivaimet

Condairin uusi ilmankuivainvalikoima kattaa sekä adsorptio- että kondensoivan teknologian eli sopivin malli löytyy mihin tahansa projektiin objektiivisesti.

Lue lisää

Condair täyttää 75 vuotta

Kostutusasiantuntijayritys Condair viettää 75-vuotisjuhliaan. Yritys perustettiin Sveitsissä vuonna 1948 nimellä Defensor AG.

Lue lisää

Lisää uutisia...

TuoteuutisiaMessut ja tapahtumat

Condair on mukana monessa tapahtumassa. Rekisteröidy järjestäjien verkkosivuilla tai klikkaa tästä tapahtumalistaukseen.