08.07.2022

Uusi Condair-tuote: Jetspray Compact

Condair on lanseerannut JetSpray Compactin, uuden pienitehoisen sumutuskostuttimen tilojen suorailmakostutukseen. Se tuottaa paineilman avulla kahdesta suuttimesta hienojakoisia aerosoleja, tuoden sisäilmaan jopa 30 kiloa kosteutta tunnissa.

Seinään asennettava järjestelmä sopii erinomaisesti esimerkiksi paino-, tekstiili- ja elintarviketeollisuuteen, missä prosessit ja pienet tilat vaativat tarkkaa ja luotettavaa, mutta vähän energiaa kuluttavaa kostutusta. Tuottaakseen 30 kiloa kostutusta sähköinen höyrykostutin kuluttaa noin 22 kW, kun JetSpray Compactin kulutus on vain 2,5 kW. Sähkönkulutus on siis noin 90 % alhaisempi.

Sumutuskostuttimien etuna on lisäksi haihduttava jäähdytys. Kun haihduttava kostutin tuottaa 30 kg kosteutta sisäilmaan, syntyy noin 20 kW jäähdytystä. Lisäjäähdytyksestä hyötyvässä prosessissa voidaan näin merkittävästi säästää ilmastointikustannuksissa tai saada liian kuumasta tilasta miellyttävämpi.

JetSpray Compact toimii verkkovirralla tai käänteisosmoosikäsitellyllä vedellä ja säätelee tilan ilmankosteutta noin +/-4 %RH:ssa. Siinä huuhtelu ja tyhjennys on automatisoitu, jolla vältetään mikrobikasvua ja taataan hygieeninen kostutus. Valinnaisena PureFlo, antimikrobinen vesisuodatin tuloveden käsittelyyn.

Kostutin toimitetaan täysin kasattuna. Se tulee ainoastaan kiinnittää seinään ja liittää sähköverkkoon, vesijohtoon ja viemäriin. Helppo asentaa koska lisäsuuttimia ja putkistoja ei ole.

Laitetta ohjataan etänä digitaalisella näytöllä varustetun humidistaatin kautta. Haluttu kosteustaso valitaan ja humidistaatti valvoo sisäilman kosteutta ja ohjaa ilmankostuttimen tehoa sen mukaisesti.

Takaisin uutissivustolle
JetSpray Compact: uusi pienitehoinen sumutuskostutin tilojen suorailmakostutukseen.

Se tuottaa paineilman avulla kahdesta suuttimesta hienojakoisia aerosoleja, tuoden sisäilmaan jopa 30 kiloa kosteutta tunnissa.

Tästä asiantuntijan neuvoja kostutukseen


Tästä asiantuntijan neuvoja kostutukseen

Sinua saattaa kiinnostaa nämäkin...