14.05.2024

Uusi 10-kohtainen opas ilmankuivaimen valintaan

Kosteudenhallinnan asiantuntija Condair Oy on tuottanut uuden ilmaisen 10-kohtaisen oppaan ilmankostuttimen valintaan. Oppaassa käydään läpi tärkeimmät teollisten ja julkisten tilojen kostutusjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen liittyvät kysymykset. Siinä käsitellään muun muassa kostutuksen hyötyjä, psykrometriaa, mitoitusta, teknologiavalintaa, asennusta ja hygienianhallintaa. 

Condair Oy:n myyntijohtaja Juha-Matti Kuoppala kommentoi: "Tämä helppolukuinen opas on oiva työkalu kosteudenhallintaan erityisesti LVI-suunnittelijoille. Siinä käydään läpi kostuttimen mitoitusta sekä vertailua eri järjestelmien välillä. Oppaassa on hyödyllisiä nyrkkisääntöjä, ja sen avulla pystyy paremmin huomioimaan myös ne ei  niin ilmeiset seikat.” 

Ilmaisen, suomenkielisen oppaan voi ladata tääl. 

Juha-Matti jatkaa: "Kuvia ja esimerkkilaskelmia sisältävä opas käy läpi sekä kanavakostutukseen sopivan teknologian että suoraan huonetilaa kostuttavat järjestelmät. Oppaassa listataan hyödyllisiä, riippumattomia neuvoja, jotka Condairin myynti- ja huoltotiimit ovat kattavan kokemuksen perusteella kehittäneet." 

Takaisin Uutiset-sivulle
Image

Lataa ilmainen 10-kohtainen opas täältä

Klikkaa tästä

Lataa suomenkielinen opas täältä

Sinua saattaa kiinnostaa myös...