31.01.2024

Uusi 10-kohtainen opas ilmankuivaimen valintaan 

Kosteudenhallinnan asiantuntija Condair Oy on tuottanut uuden ilmaisen 10-kohtaisen oppaan ilmankuivaimen valintaan. Oppaassa käydään läpi kaikki tärkeimmät teollisten ja julkisten tilojen kuivausjärjestelmien suunnitteluun ja asennukseen liittyvät kysymykset. Mukana on teknologian valintaan liittyvä päätöksenteko, ilmankuivaimen kapasiteetin laskeminen, järjestelmän kokonaissuunnittelu ja energianäkökohdat. 

Condairin Suomen myyntijohtaja Juha-Matti Kuoppala: "Uusi opas on laadittu alan asiantuntijoiden toimesta, joilla on kokemusta tuhansista kuivausprojekteista. Oppaasta saa neuvoja sekä adsorptio- että kondensoivan teknologian suhteen eli sopivin järjestelmä löytyy mihin tahansa projektiin objektiivisesti. 10 helppoa vaihetta auttavat LVI-insinöörejä ja kiinteistöpäälliköitä alkuun sisäilman kuivaamiseen.  

Ilmankuivainprojektin suunnittelu on monimutkainen hanke, sillä siinä on monta huomioon otettavaa muuttujaa. Ilmankuivain ei pelkästään poista kosteutta ilmasta, vaan se myös tuottaa lämpöä kuivausprosessin aikana. Kuivattavan alueen kosteudenhallintaan vaikuttaa usein myös lämpötilan säätely. Oppaamme auttaa ymmärtämään hankkeen psykrometrian ja erilaiset siihen liittyvät strategiat," Juha-Matti lisää. 

Takaisin Uutiset-sivulle 

Opas ilmankuivaimen valintaan

Klikkaa tästä niin pääset lataamaan 10-kohtaisen oppaamme ilmankuivauksen valintaan

Klikkaa tästä

Klikkaa tästä niin pääset lataamaan 10-kohtaisen oppaamme ilmankuivauksen valintaan

Sinua saattaa kiinnostaa myös...