27.2.2024

Condair on mukana Sisäilmastoseminaarissa 

Sisäilmastoseminaari 2024 järjestetään tiistaina 12.3. Messukeskuksen kongressialueella. Condair on mukana näyttelyssä, ständillä 15. Condairin edustajien kanssa pääsee juttelemaan muun muassa siitä miten terveyttä ja hyvinvointia voi kosteudenhallinnan avulla edistää.

Miksi sisäilman suhteellisen kosteuden pitäminen 40-60 %:ssa on kannattavaa?
Kuivan ilman suorat ja välilliset vaikutukset terveyteemme ovat merkittäviä. Pitkäaikainen altistuminen kuivuudelle voi haitata kehomme toimintaa ja heikentää vastustuskykyä ilmansaasteita, hengitystieinfektioita ja allergioita vastaan. Optimaalinen ilmankosteus työpaikalla pitää työntekijät terveinä, vähentäen poissaoloja ja kasvattaen tuottavuutta.

40-60 %RH

  • Pitää hengitysteiden limakalvot kunnossa
  • Lyhentää ilmassa leviävien virusten elinaikaa
  • Vähentää virusten määrää ilmassa
Näistä voi oppia lisää verkkosivuiltamme tai Sisäilmastoseminaarissa 12.3.2024.

Seminaarin historiaa
Sisäilmayhdistys perustettiin syksyllä 1990 tehtävänään järjestää kansainvälinen Indoor Air 1993 -konferenssi Helsingissä. Tänä vuonna 39. kerran järjestettävä Sisäilmastoseminaari oli alun perin ollut Teknillisen korkeakoulun LVI-tekniikan laboratorion järjestämä tieteellisten tutkimusten esittelytilaisuus. Sisäilmayhdistys on kantanut päävastuun seminaarien järjestämisestä vuodesta 1994 alkaen. Nykyisin seminaarin ohjelmassa on myös tutkimustuloksia ja havaintoja todellisista kohteista sekä case-esittelyitä, mikä osaltaan on tehnyt seminaarin kiinnostavaksi suurelle yleisölle. Pikkuhiljaa on pienestä projektiseminaarista kasvanut yksi rakennus-ja kiinteistöalan suurimmista seminaaritapahtumista.

Ohjelma
Sisäilmastoseminaarin ohjelma koostetaan hyväksytyistä kirjallisista artikkeleista, jotka esitetään seminaaripäivänä joko suullisina tai postereina sekä julkaistaan seminaarijulkaisussa. Esitykset ovat asiantuntijoiden seminaariin tarjoamia, ja ne käyvät läpi arviointiprosessin. Sisäilmastoseminaarin artikkelit pohjautuvat ajankohtaisiin sisäympäristön aihepiirin tutkimuksiin, katsauksiin, selvityksiin, hankkeisiin tai ohjeistuksiin.

Näyttely
Yhdistyksen kannattajajäsenet, sisäilma-alan kärkiyritykset ja organisaatiot, esittelevät ajankohtaisia tuote- ja palveluratkaisujaan 12.3.2024 Sisäilmastoseminaarin suositussa näyttelyssä. Täältä voi tutustua näyttelyyn osallistuviin yrityksiin. Condair löytyy ständiltä 15. Tervetuloa!

Seminaarin sivuille pääsee klikkaamalla tästä.

Takaisin Uutiset-sivustolle
Image
Sisäilmastoseminaari:

-Tiistaina 12.3.2024
-Helsingin Messukeskus
-Condair ständi: 15

Tästä asiantuntijan neuvoja terveyttä edistävään kosteudenhallintaan


Tästä asiantuntijan neuvoja terveyttä edistävään kosteudenhallintaan

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä...