10.10.2023

Condairin tuotevalikoiman uudet ilmankuivaimet 

Condair Oy, entinen Brautek Oy, joka on ollut jo 36 vuoden ajan Suomen johtava ilmankostutus- ja haihdutusjäähdytysjärjestelmien toimittaja, laajentaa tuotevalikoimaansa Suomen markkinoilla teollisten ja julkisten tilojen ilmankuivaimilla.

Condairin uusi ilmankuivainvalikoima kattaa sekä adsorptio- että kondensoivan teknologian eli sopivin malli löytyy mihin tahansa projektiin objektiivisesti. Saatavilla on vakiokapasiteetit 0,5 kg/h - 182 kg/h (@20°C/60 %RH) ja yksiköitä voi myös räätälöidä tarjoamaan entistäkin tehokkaampaa ilmankuivausta tai toimimaan esimerkiksi äärimmäisissä ympäristöolosuhteissa.

Condair-konserni on toimittanut kehittyneitä ilmankuivaimia ympäri maailmaa jo useiden vuosien ajan. Condairilta saa asiantuntevaa neuvontaa kaikenlaisten käyttökohteiden ilmankuivaukseen hyödyntäen tuhansista projekteista saatua kokemusta.

Condairin kondensoivat ilmankuivaimet sopivat erinomaisesti esimerkiksi uimahalleihin, toimistoihin ja muihin huoneenlämpöisiin tiloihin, joiden ilmankosteus tulee olla vähintään 45% RH.

Adsorptio-teknologia toimii tehokkaasti erittäin tarkkaa kosteudenhallintaa vaativissa projekteissa, joissa on matalat lämpötilat ja vaatimuksena todella alhainen kosteustaso.

Condair Oy:n myyntijohtaja Juha-Matti Kuoppala kommentoi: ”Lanseerasimme Condair Oy:n Brautekin yrityskaupan myötä Suomen markkinoille viime keväänä ja nyt vahvistamme tuotevalikoimaa ilmankuivaimilla. Condairilla on laajin valikoima, jota yhdeltä valmistajalta voi saada.”

Sekä adsorptio- että kondensoivia ilmankuivaimia voidaan käyttää omina erillisinä järjestelminään, joilla tuodaan kuivaa ilmaa suoraan huonetilaan, tai ne voidaan liittää iv-kanavistoon, jolla ilmastoitua ilmaa saadaan jaettua laajemmin. Condairin laitteissa on erittäin suuri kapasiteetti, eli yhdelläkin yksiköllä voidaan usein hoitaa koko rakennusta.

Condair-konserni on maailman johtava kosteudenhallinnan ja haihdutusjäähdytyksen asiantuntija, joka tarjoaa energiatehokasta, hygieenistä ja innovatiivista teknologiaa teollisiin ja julkisiin tiloihin. Condairia Suomessa edustaa Condair Oy, jonka palveluihin kuuluu järjestelmäsuunnittelu, valmistus, toimitus, asennus, käyttöönotto, huolto ja varaosat. Condair Oy on entinen Brautek Oy, joka uudelleenbrändättiin toukokuussa 2023. 

Takaisin uutiset-sivulle

"Condairilla on laajin valikoima ilmankuivaimia, jota yhdeltä valmistajalta voi saada."

- Juha-Matti Kuoppala, Condairin myyntijohtaja


Condairin ilmankuivaimet


Condairin adsorptio- ja kondensoivia ilmankuivaimia voidaan käyttää omina erillisinä järjestelminään, joilla tuodaan kuivaa ilmaa suoraan huonetilaan, tai ne voidaan liittää iv-kanavistoon.

Asiantuntevaa neuvontaa ilmankuivaukseenAsiantuntevaa neuvontaa ilmankuivaukseen

Sinua saattaa kiinnostaa myös...