29.8.2023

Juha-Matti Kuoppalasta Condair Oy:n uusi myyntijohtaja 

Maailman johtava julkisten ja teollisten tilojen kostutusjärjestelmien valmistaja Condair on nimittänyt Juha-Matti Kuoppalan Condair Oy:n uudeksi myyntijohtajaksi. Elokuusta 2023 alkaen hän tekee tiiviisti yhteistyötä maajohtaja Jarmo Päivärinnan kanssa.

Juha-Matti on myynnin ja tuotehallinnan ammattilainen, jolla on 20 vuotta kokemusta globaalista liiketoiminnasta, vahva tekninen tausta sekä diplomi-insinöörin tutkinto LVI- ja jäähdytystekniikasta Tampereen teknillisestä yliopistosta.

"Olen innoissani uudesta myyntijohtajan roolista Condairilla. Minusta on hienoa olla osa tätä ammattimaista tiimiä." Juha-Matti kertoo. "Odotan innolla, että pääsen työskentelemään Jarmon ja hänen tiiminsä kanssa ja jatkamaan innovaatioiden ja kasvun edistämistä asiakkaitamme varten."

Juha-Matti jatkaa: ”Condairilla on jo 75 vuoden ajalta kokemusta kosteudenhallinnasta ja se on edelläkävijä toimialallaan. On mielenkiintoista työskennellä sektorilla, jonka päämääränä on muun muassa parantaa sisäilman laatua esimerkiksi terveydenhuollossa, taidemuseoissa ja datakeskuksissa.”

Jarmo Päivärinta, Condair Oy:n maajohtaja kommentoi: "Toivotan Juha-Matin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Hän tuo mukanaan arvokasta kokemusta, joka tulee auttamaan myynnin kasvussa Suomen markkinoilla.”

Lisätietoja Condairista ja sen tuotteista ja palveluista löytyy yhtiön verkkosivuilta osoitteesta www.condair.fi. Condair Oy:n toimisto sijaitsee Espoossa ja konsernin päämaja Sveitsissä.

Yhteydenotot:
PR-yhteyshenkilö: Elisa Hauhia
Myynnin yhteyshenkilö: Juha-Matti Kuoppala

Back to the News overview
Juha-Matti Kuoppala, myyntijohtaja Condair Oy

Juha-Matti Kuoppala, myyntijohtaja Condair Oy


Asiantuntevaa neuvontaa ilmankostutuksesta ja -kuivauksesta


Asiantuntevaa neuvontaa ilmankostutuksesta ja -kuivauksesta

Sinua saattaa kiinnostaa myös...