16.11.2023

Petteri Halisesta Condairin uusi huoltoteknikko

Julkisten ja teollisten tilojen ilmankostutus- ja kuivainjärjestelmien valmistajan Condairin Suomen toimistolla on uusi huoltoteknikko. Petteri Halinen aloitti lokakuussa 2023 ja hänen tehtäväalueenaan on teknisen tuen ja huollon toteuttaminen ja organisoiminen Suomessa. Petterillä on vahva kokemus teknisen alan kaupan palvelutehtävistä.

Condairin myyntijohtaja Juha-Matti Kuoppala kommentoi uutista: "Meillä Condairilla ollaan iloisia siitä, että Petteri liittyy osaavaan tiimiimme. Petteri tulee huolehtimaan huoltotoimintojemme toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä myyntiorganisaatiomme kanssa. Teknisen tuen ja varaosapalvelun kehittäminen ovat myös ydintehtäviä.”

Condairin huoltopalvelusta saa valmistajan teknistä asiantuntemusta ja huollot tehdään paikan päällä asiakkaan tiloissa. Huoltomme hoitaa kaikki Condairin järjestelmät - ilmankostuttimista ilmankuivaimiin ja haihdutusjäähdytysjärjestelmiin.

Condair-konserni on maailman johtava kosteudenhallinnan ja haihdutusjäähdytyksen asiantuntija, joka tarjoaa energiatehokasta, hygieenistä ja innovatiivista teknologiaa teollisiin ja julkisiin tiloihin. Condairia suomessa edustaa Condair Oy, jonka palveluihin kuuluu järjestelmäsuunnittelu, valmistus, toimitus, asennus, käyttöönotto, huolto ja varaosat. Condair Oy on entinen Brautek Oy, joka uudelleenbrändättiin toukokuussa 2023.

Takaisin uutissivustolle
Petteri Halinen, huoltoteknikko

Petteri Halinen aloitti lokakuussa 2023 ja hänen tehtäväalueenaan on teknisen tuen ja huollon toteuttaminen ja organisoiminen Suomessa.


Asiantuntevaa neuvontaa ilmankostutuksesta ja -kuivauksesta


Asiantuntevaa neuvontaa ilmankostutuksesta ja -kuivauksesta

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä...