Condair DP -ilmankuivaimet uima-allastiloihin

Condair DP -ilmankuivainmallisto tarjoaa kattavan valikoiman pienten ja isojen julkisten uimahallien allastiloihin. Kosteutta kondensoivan tekniikan ja lämmön talteenottojärjestelmiensä ansiosta kaikki mallit toimivat energiatehokkaasti.

Sisätiloihin tarkoitetuissa, seinälle asennettavissa malleissa on tyylikäs muotoilu. Ne imevät kostean ilman pohjan kautta ja päästävät kuivan ilman ulos ylhäältä.

Samantyyppinen valikoima on tarjolla lähitiloihin sijoitettavaksi. Ilma imetään allastiloista kanaviston kautta, kuivataan ilmankuivauslaitteen avulla ja johdetaan sitten takaisin tilaan.

Kattoon asennettavat laitteet voidaan sijoittaa alakattorakenteen yläpuolelle tai jättää näkyviin, jos allas- tai teknisissä tiloissa ei ole vapaata seinä- tai kattopintaa.

Vapaasti seisovat järjestelmät kuivattavat ilmaa erittäin tehokkaasti, ja niissä on myös sähkölämmitysoptio, jolla voidaan korvata muu tilalämmityksen tarve. Niillä voidaan myös tuoda raitista ilmaa ulkoa ja johtaa poistoilma pois. Energiatehokkuus maksimoidaan lämmön talteenottojärjestelmillä, joilla tiloista tai ilmankuivausprosessista kerätty lämpö toimitetaan takaisin syöttöilmaan. Vaihtoehtoisesti sitä voidaan käyttää allasveden lämmitykseen.

Laajasta vakiomallisten vaihtoehtojen valikoimasta löytyy eri teholuokkien laitteita kaikkiin allastilojen vaatimuksiin. Tarjoamme myös asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin suunnitellut ratkaisut.

Ominaisuudet ja edut

  • Laaja mallivalikoima kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin allastiloihin
  • Energiatehokas lämpöpumppuratkaisu
  • Lämmön talteenottojärjestelmää voidaan käyttää ilman tai allasveden lämmittämiseen
  • Raittiin ilman toimittaminen ja poistoilman poisohjaus
  • Hiljaiset tuulettimet ja R410A-kylmäainepiirit

Laaja valikoima uima-allastilojen ilmankuivaimia

Olipa uima-allastilasi minkä kokoinen tahansa ja valitsitpa millaisen asennusratkaisun hyvänsä, Condairilta löytyy sopiva lauhdutin-ilmankuivain.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa uima-allastilojen ilmankuivaimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...