Condair DC -kondensoivat ilmankuivaimet

Kondensoivat ilmankuivaimet sopivat ihanteellisesti ilmankosteuden alentamiseen noin tasolle 50 % RH, ja ne toimivat yli 15 °C:n lämpötilassa.

Condair DC -valikoimasta löytyy kapasiteettia 75–930 litraa vuorokaudessa ja ilmanläpivirtaamaa 800–8 500 m³/h, joten nämä ilmankuivaimet sopivat oivallisesti kokonaisten rakennusten ilmankuivaukseen. Järjestelmillä kuiva ilma voidaan toimittaa suoraan huonetilaan, tai ne voidaan liittää rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään.

Kaikissa malleissa on kuumakaasusulatus vakiona, ja niissä käytetään ainoastaan erittäin tehokasta R410A-kylmäainekaasua.

Condair DC -ilmankuivaimet voidaan asentaa vapaasti seisoviksi tai sijoittaa liikuteltaviin vaunuihin, jolloin niitä voidaan käyttää eri puolilla rakennusta. Kuiva ilma voidaan toimittaa suoraan huonetilaan tai kanavan kautta rakennuksen ilmanvaihtojärjestelmään.

Vakiomalleissa kotelo on galvanoitua terästä, jossa on emalipinnoite, lisävarusteena on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo.

Laitetta käytetään sen omasta digitaalisesta näytöstä, lisävarusteena saatavalla etäkäyttölaitteella, joka voi olla jopa 50 metrin päässä, tai rakennuksen hallintajärjestelmällä (Modbus).

Condair DC -ilmankuivaimissa on energiatehokkaat, kolmitehoiset EC-tuulettimet.

Ominaisuudet ja edut

  • Sopii oivallisesti alentamaan ilmankosteus noin 50% RH:n tasolle
  • Laaja kapasiteettivalikoima, yksittäisen laitteen kapasiteetti on 75–930 l/vrk
  • Kuiva ilma voidaan toimittaa suoraan huonetilaan tai ilmanvaihtojärjestelmään
  • Kylmäaine- ja R410A-piirissä käytetään vain erittäin laadukkaita komponentteja
  • Kuumakaasusulatus ja energiatehokkaat EC-tuulettimet vakiona

Ilmankuivaus perustuu lauhdutukseen

Condair DC -ilmankuivaimet poistavat kosteutta ilmakehästä kylmäainekierron avulla. Siksi ne ovat oivallinen valinta alueille, joilla suhteellisen ilmankosteuden täytyy olla >50 % RH.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa julkisten tilojen ilmankuivaimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...