ML Solo -korkeapaine-suorailmakostutin

Korkeapaine-suorailmakostutin tarjoaa energiaa säästävän kosteudenhallinnan ja haihdutusjäähdytyksen suoraan huoneilmaan.

Napsauta tästä

ML Princess -korkeapaine-suorailmakostutin

Hiljainen, kattoon asennettava kostutin, joka tuottaa kosteutta suoraan huoneilmaan energiaa säästäen.

Napsauta tästä

Mikä sumutuskostutin on oikea valinta minun projektiini?

Napsauttamalla tästä pääset käyttämään tuotevalitsinta

ML Flex -korkeapaine-suorailmakostutin

Korkeapaine-sumutuskostutin teolliseen tuotantoon, puutarhatalouteen, pölyn sitomiseen ja haihdutusjäähdytykseen.

Napsauta tästä

Muita kostutintekniikoita...

Akubra Hats

Ron Palin

General Manager Operations

“Condair JetSpray pitää yllä ihanteellista kosteutta 70 %RH Akubran muotoilutiloissa. Näin puutteita huovassa voidaan merkittävästi vähentää ja koko hatunvalmistusprosessista tulee mahdollisimman tehokas ja laadukas.

Meille on ratkaisevan tärkeää pitää suhteellinen kosteus 70:ssa, jotta huovassa ei ilmenisi prosessin aikana puutteita, jotka näkyvät vasta myöhemmin viimeistelyprosessin vaiheissa.”

Aston Martin

Alan Darrock

“Meille luotettava ja tehokas ilmankostutusjärjestelmä on tärkeää, jotta valmistamamme autot saavat parhaan mahdollisen viimeistelyn. Uuden kostutuslaitteiston asentamisen jälkeen maalipinnan laatu on parantunut, ja työntekijämme voivat pitää nyt ovet kiinni. Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä Condairin tarjoamaan palveluun ja ammattitaitoon, ja aiomme käyttää sen palveluita muissakin tuotantotiloissamme.”

ICS Cool Energy

Malcolm Edwards

Group Technical Manager

“Jo kuukausia toiminnassa ollut JetSpray pitää ilmankosteuden reilusti yli vaaditun 90 %RH:n sekä painohävion erittäin alhaisena, 0,67 %:ssa. Se säästää myös energiaa ja vettä, ja helpon huollon avulla säästyy edelleen lisää kustannuksia. Kaiken kaikkiaan asiakkaamme ei voisi olla tyytyväisempi, emmekä mekään.”

Vardhman

Mukesh Saxena

Chief General Manager of Fabric Operations

“JetSpray pitää yllä ihanteellista kosteutta 60 %RH Auro Weavingin loimauksessa. Tämä vähentää merkittävästi villalankojen purkaantumista ja maksimoi osaston tehokkuuden ja laadun. JetSpray-kostutusjärjestelmän asentamisen jälkeen on ilma tiloissamme ollut miellyttävää ja puhdasta. Voimme lämpimästi suositella JetSpray-järjestelmää loimaus- ja lankavarastojen kostutukseen, joissa luotettava ja tarkka kosteudenhallinta on välttämätöntä.

VMT Spinning Company

Gurpreet Singh

Unit Head

“JetSpray on osoittautunut erittäin sopivaksi tarpeisiimme. Sen avulla vaadittu suhteellinen kosteus tiloissamme pysyy yllä. Lisäksi laite toimii erittäin hygieenisesti.

Kyseessä on suljettu järjestelmä, jossa vesi ei kierrä, joten mikro-organismit eivät pääse kasvamaan. Laite on myös käyttäjäystävällinen ja käytännössä katsoen huoltovapaa.”

John Watson & Co

Chris Fyfe

Quality Assurance Manager

“Kun paperista katoaa kosteus, muste ei tartu enää kunnolla. Tästä voi koitua painotalollemme ongelmia, sillä meidät tunnetaan laadustamme. JetSpray on osoittautunut hyväksi vaihtoehdoksi alallemme ja se on mutkaton käyttää, energiatehokas ja erittäin hygieeninen.

Painotilamme olosuhteiden vuoksi ilmankostutin on asentamisen jälkeen ollut käynnissä 99 prosenttia päivästä pitäen suhteellisen kosteuden ihanteellisessa 50 prosentissa.

Fujifilm

Steve Freeman

Jet Press Solutions Manager

“Kosteudensäätö on paperin johdonmukaisen käsittelyn kannalta tärkeää etenkin silloin kun Jet Press 720S:ssä käytetään kevyempää materiaalia sekä syöttö- että suihkutusalueella. Meillä pyritään aina pitämään kosteus 40-60 RH%:n välillä. Tätä alhaisempi kosteus voi aiheuttaa ongelmia kevyempää paperia käsitellessä.

Ilmankostutin on käyttöönottonsa jälkeen toiminut oikein hyvin. Sen avulla painotila saadaan helposti ja nopeasti vaadittuun suhteelliseen kosteuteen ja pysymään siinä käynnistämisen jälkeen.”

Parmeshwari Tea Company

Ajay Dhandharia

Managing Partner

“JetSpray-järjestelmän asentamisen jälkeen totesimme, että pystymme saavuttamaan minkä tahansa kosteustason ilman lattialle tai koneen pinnalle kertyvää kondenssivettä. Kosteusolosuhteiden parantuessa teestä tulee kirkkaampaa ja mustempaa, ja sen laatu paranee.”