Condair GS – kaasutoiminen lauhdutin-höyrykostutin

Condair GS -mallilla saat höyrykostutuksen alhaisin käyttökustannuksin. Kaasun käytön taloudellisuus tekee tästä kostuttimesta noin 60 % edullisemman käyttää vastaavaan sähkötoimiseen höyrykostuttimeen verrattuna.

Tässä kaasukäyttöisessä kostuttimessa oleva lauhdutustekniikka on äärimmäisen tehokasta. Savukaasusta talteen kerättävällä lämmöllä esilämmitetään tulovettä. Näin säästetään energiaa ja parannetaan kosteudenhallintaa.

Koska poistuvat kaasut ovat viileämpiä, voidaan jaloteräsputkien sijasta käyttää muoviputkia, mikä helpottaa asennusta ja vähentää kustannuksia.

Eri mallien kapasiteetit vaihtelevat välillä 21 kg/h – 246 kg/h, ja 21 kg/h:n ja 41 kg/h:n mallit voidaan asentaa seinälle. Näin ne on helppo asentaa entisten sähkötoimisten höyrykostuttimien tilalle.

 Vesisäiliön kynnyksettömän muotoilun ansiosta kalkki on helppo poistaa laitteesta, ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen lämmönvaihtimien kaareva muoto saa kalkin irtoamaan normaalin käytön aikana.

Järjestelmässä on uusin kosketusnäyttötekniikka ja vakiovarusteena mahdollisuus yhdistää Modbus- ja BACnet-järjestelmiin IP/MSTP-protokollaa käyttäen (orja).

Pyydä asiantuntijaneuvontaa kaasukäyttöisen höyrykostutuksen osalta

Ominaisuudet ja edut

  • Lauhdutustekniikka säästää energiaa ja vähentää energian kulutusta
  • Kaasutoiminen kostutus on 60 % huokeampaa kuin sähköllä tuotettu höyry
  • Jaloteräsputkien sijaan voidaan käyttää muoviputkia, koska kaasu on viileämpää
  • Uusin kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö, jossa USB-portti ja BMS
  • Huoltoa helpottava muotoilu, helppo käsiksi pääsy ja kynnyksetön vesisäiliö

Litteä poltin ja kipinäsytytys

Pitkäikäinen ja luotettavasti toimiva laite, jonka neliportainen, vikaturvallinen mekanismi takaa mielenrauhan.

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...