Kuul FirePro haihdutuskennosto 

Tällä haihdutukennostolla täytetään vaativimpienkin tilanteiden jäähdytys- ja kostutustarpeet. Lasikuituisen kennoston patentoitu rakenne ja valmistusmenetelmä mahdollistaa kennoston markkinoiden pienimmän painehäviön. Täyttää ISO- ja UL900 -standardien tiukat laatuvaatimukset. Pieni painehäviö vähentää adiabaattisten jäähdytysjärjestelmien energiankulutusta.

Kuul FirePro -kennoston poikkeuksellinen joustava rakenne ehkäisee kennomoduuleiden vaurioitumista myös kovassa käsittelyssä.

Valmistettu korkealaatuisista epäorgaanisista materiaaleista ja kestää klooria ja biosidejä. Huuhteluaika on poikkeuksellisen nopea ja tämä helpottaa huoltoa lyhentäen huollon aiheuttamaa käyttökatkoa.

Kennosto on palosuojattu, eikä sitä tarvitse päällystää erikseen palosuoja-aineella. Näin saadaan paras mahdollinen suorituskyky koko käyttöiän ajan.

Lisävarusteena on saatavilla pisaranerotin (Droplet Eliminator, lyhennettynä DE), jolla ehkäistään pisaroiden kulkeutumista ilmavirran mukana sellaisissa kanavistoissa, joissa ilman nopeus on yli 3,5 m/s.  

Kuul kennostoa voidaan käyttää olemassaoleviin jäähdytysjärjestelmiin. Toimitettavissa määrämittaisena 5-30 cm paksuisena pelkkänä materiaalina tai valmiina kehysmoduleissa. 

Ominaisuudet ja hyödyt  

  • Tehokkuus ja kosteuden siirtyminen ilmaan ovat vertaansa vailla

  • Palosuojaus integroitu kennoston materiaalissa (ei ruiskutettu) 

  • Joustava koostumus ehkäisee vääränlaisesta käsittelystä tai onnettomuuksista johtuvat vauriot

  • ISO- ja UL900-sertifioitu

  • Saatavilla kasettikehyksen kanssa tai ilman  

  • Pisaranerotin saatavilla, kun ilmavirtaus ylittää 3,5m/s 

Ideaali datakeskuksiin

Kuul FirePro -kennosto on ihanteellinen datakeskuksiin, koska sen hyötysuhde on hyvä, painehäviö alhainen ja liekinkestävyys kunnossa.

Asiantuntijaneuvontaa haihdutuskennostoista

Sinua saattaa kiinnostaa myös...