Condair ME -haihdutuskostutin ja -jäähdytin

Condair ME tarjoaa energiaa säästävää kosteudenhallintaa ja haihdutusjäähdytystä ilmanvaihtokoneeseen tai kanavaan.

Yhdellä yksiköllä voidaan tuottaa kosteutta jopa 1 200 kg/h ja haihdutusjäähdytystä 822 kW ilmavirtaan laitteiston sähkönkulutuksen ollessa alle 1 kW. Condair ME:n käyttö on taloudellista, ja käyttöä helpottaa edistyksellinen kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö. Laitteiston helppo huolto ja uusimmat ohjaukselliset hygieniaratkaisut tarjoavat luotettavan, pitkäikäisen ja turvallisen käytön.

Laitteiston hydrauliyksikkö, joka syöttää veden ylös haihdutusmoduulin, voidaan sijoittaa kanavan sisä- tai ulkopuolelle. Mikäli hydrauliyksikkö asennetaan iv-järjestelmän ulkopuolelle, suurin osa huoltotöistä pystytään tekemään tarvitsematta sammuttaa ja avata ilmanvaihtokonetta.

Condair ME:ssä on enimmillään seitsemän energiatehokasta 32 W:n pumppua yhden ison pumpun sijaan. Näin energian kulutus saadaan suhteutettua järjestelmän kokonaistehoon, ja vakiona pystytään tarjoamaan jopa seitsenvaiheinen säätö.

Haihdutuskostuttimet tuottavat pisaratonta kosteutta ilmanvaihtokoneeseen/kostutuskammioon kun ilman virtausnopeus pidetään alle 4,5 m/s. Käytettäessä kostutukseen mineraalivapaata, käsiteltyä vettä, on laitteiston huollon tarve selvästi vähäisempää kuin höyrykostutuksessa.

 

EDPAC

Noel Lynch

Managing Director

“Ilma-ilmalämmönvaihtimeen ja ilmankostuttimeen perustuvan haihdutusjäähdytyksen toisiaan täydentävät teknologiat ovat huomattava parannus nykyisiin datakeskusten kanavajäähdytysjärjestelmiin verrattuna.

Weatherite Group

Andy Lewis

Technical Manager

“Weatheriten LVI-ratkaisuissa on käytetty vain korkealaatuisia komponentteja, ja tähän kuuluu myös Condairin haihduttava ilmankostutin. Kaikki toiminta-, valvonta- ja hygieniavaatimuksemme täyttyivät, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Condairin tarjoamaan tukeen tässä onnistuneessa hankkeessa.”

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...