Condair LS live steam humidifier

Condair LS -suorahöyrykostutin

Condair LS -suorahöyrykostuttimet on suunniteltu valvomaan ja jakelemaan paineistettua höyryä suoraan keskushöyrykattilasta kanavaan tai ilmakäsittelylaitteeseen.

Condair LS -höyryputket on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta 304-teräksestä, ja saatavilla on yksi- tai moniputkisia malleja. Tarjolla on kattava valikoima eri pituuksia, 12"–144", joten kaiken kokoisiin kanaviin löytyy malli, jolla höyry saadaan hajautumaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Höyryputki esikuumennetaan 97-prosenttisesti ulkovaipan avulla. Kostuttimeen tuleva höyry virtaa ensin tämän ulkovaipan ympäri. Tällä tavoin putken sisäpuoli lämpiää, joten sen seinämät ovat valmiiksi kuumat höyryn tullessa putken sisään, eikä kondensoitumista pääse tapahtumaan. Näin kanavaan pääsee ainoastaan kuumaa, pisaratonta ”kuivahöyryä”.

Lisävarusteena saatavassa, tehokkuutta parantavassa lämpöeristeessä ruostumaton teräsvaippa ympäröi 1/2” lasikuitulämpöeristettä, jolloin lämmön siirtyminen ilmavirtaan saadaan minimoitua.

Ominaisuudet ja edut

  • Höyrykostutus on taloudellista, kun käytetään rakennuksessa jo olevaa höyrynjakoputkistoa
  • Suuri kostutuskapasiteetti, jopa 1 452 kg/h
  • Putki on sijoitettu 97-prosenttisesti esikuumennetun vaipan sisään kondensoitumisen ja pisaroiden estämiseksi
  • Sähkö- tai paineilmakäyttöiset toimilaitteet
  • Lisävarusteena saatavilla lasikuitulämpöeriste, joka estää lämpöä siirtymästä ilmavirtaan.

Mahdollisuus käyttää rakennuksessa valmiina olevaa höyryntuottoa

Condair LS on ihanteellinen kostutusjärjestelmä mihin tahansa rakennukseen, jossa on valmiina puhtaan höyryn tuotto. Sen käyttökustannukset ovat hyvin alhaiset ja huollontarve minimaalinen

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa höyrykostutinprojektiisi

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...