Condair ESCO -suorahöyrykostutin

Condair ESCO ohjaa kostutushöyryä ilmankäsittelylaitteeseen (AHU) tai kanavaan rakennuksessa valmiina olevasta höyrynjakoverkosta. Se poistaa höyrystä lauhdeveden ja varmistaa siten, että kosteudenhallintaan toimitetaan vain tulistettua höyryä.

Se pystyy toimimaan jopa 4 baarin paineella ja toimittamaan ilmankäsittelylaitteeseen kostutushöyryä jopa 2 000 kg/h. Sen keraamisen, pyörivän lautasventtiilin modulointialue on 0–100 %, säätötarkkuus on erittäin täsmällinen ja höyryvuotojen mahdollisuus on estetty venttiilin ollessa suljettuna.

Condair ESCOn patentoidussa höyryputkessa on hyvin pienet sisäsuuttimet, joilla höyry imetään vain höyryputken keskeltä, missä se on kuuminta ja parhaiten tulistettua. Näin varmistetaan viileämmille ulkolaidoille syntyvän lauhdeveden pääsy kanavaan.

Muissa suorahöyrykostuttimissa tämä pisarointi on estetty esikuumennetuilla höyryputkilla. ESCOn höyryputki sen sijaan vähentää kuumuuden siirtymistä ilmavirtaan ja toimittaa kosteuden aina tarpeen mukaan, viipymättä ja tuhlaamatta aikaa esikuumennukseen.

Condair ESCOsta on saatavilla valuraudasta ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja malleja ja monia eri höyryputkivaihtoehtoja, joista valitaan sopiva kanavan koon ja tarvittavan absorptiomatkan mukaan.

Ominaisuudet ja edut

  • Kostutukseen käytetään rakennuksessa valmiina olevaa höyryä
  • Suuri kapasiteetti, jopa 2 000kg/h
  • Toimii jopa 4 baarin paineella
  • Keraamisen, pyörivän lautasventtiilin modulointikyky 0–100 % ja täsmällinen säätö
  • Patentoitu höyryputki, jossa ei tarvita esikuumennusta

Mahdollisuus käyttää rakennuksessa valmiina olevaa höyryntuottoa

Condair ESCO on ihanteellinen kostutusjärjestelmä mihin tahansa rakennukseen, jossa on valmiina puhtaan höyryn tuotto. Sen käyttökustannukset ovat hyvin alhaiset ja huollontarve minimaalinen.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kostutinprojektiisi

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...