Elektrodikäyttöinen Condair EL -kattilahöyrykostutin

Elektrodikäyttöinen Condair EL -kattilahöyrykostutin tarjoaa luotettavaa höyrykostutusta ja on helppo asentaa, käyttää ja huoltaa. Siinä voidaan käyttää höyryputkia, jolloin höyry ohjataan ilmankäsittelylaitteeseen tai kanavaan, taikka tuuletinyksikköä, jolloin kosteus ohjataan suoraan huonetilaan.

Edistyksellinen veden laadunhallinta saa Condair EL -mallin höyrysylinterit kestämään jopa kolme kertaa pitempään kuin muut samantyyppiset mallit. Veden mineraalipitoisuutta valvotaan ja säädetään tarkasti. Jos veteen on kertynyt runsaasti mineraaleja, vettä poistetaan ja uutta vettä lisätään vain tarvittava määrä – näin kalkin kertyminen minimoidaan ja energiantarve uuden veden lämmittämiseen vähenee.

Kun Condair EL on aika huoltaa, laitteen muotoilu helpottaa veden poistamista ja hävitettävien sylinterien irrottamista ja vaihtamista, mikä lyhentää seisokkiajat minimiin. Saatavilla on myös puhdistettavia sylintereitä.

Edistyksellinen kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö helpottaa käyttöä yksityiskohtaisten diagnoosiraporttien avulla. USB-liitännän ansiosta suorituskykytiedot voidaan ladata Exceliin, ja kostuttimen ohjelmisto on helppo päivittää.

Ominaisuudet ja edut

  • Luotettava höyrykostutin, joka on helppo asentaa, käyttää ja huoltaa
  • Innovatiivinen veden mineraalipitoisuuden hallinta pidentää sylinterien käyttöikää
  • Edistyksellinen kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö helpottaa käyttöä ja tarjoaa yksityiskohtaisen raportoinnin
  • Sylinterien vaihto tekee huollosta sujuvaa ja nopeaa
  • Tuotto jopa 180kg/h ilmanvaihtojärjestelmään tai jopa 45kg/h suoraan huoneilman kostutukseen
  • Vakiona liitäntä rakennusten hallintajärjestelmään
  • Toimii tavallisella vesijohtovedellä

Luotettavaa höyrykostutusta

Condair EL tarjoaa luotettavan kosteudenhallinnan erittäin edulliseen hintaan. Höyrysylinterien vaihto tekee rutiinikunnossapidosta helppoa ja nopeaa.

Pyydä asiantuntijaneuvontaa kostutinprojektiisi.

Altipeak™ International Holdings Ltd

Noel O’Brien

Founder and CEO

“Altipeak™ Mobile Altitude Pod suunniteltiin alun perin auttamaan urheilijoita akklimatisoitumaan Tokion olympialaisiin. Kammioissamme voidaan seurata ja säätää happi- ja hiilidioksidipitoisuuksia sekä lämpötilaa ja kosteutta.

Meille oli siis erittäin tärkeää, että siirreltävän treenauskammion kosteudensäätöjärjestelmä on sekä tarkka että helppokäyttöinen. Valitsimme Condair EL -höyrykostuttimen, koska siinä oli meille sopivat kosteustehot ja säätötaso. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu kosketusnäytöllinen ohjain, joka tekee käytöstä todella yksinkertaista.

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...