Vastuskäyttöinen Condair RS -höyrykostutin

Tällä sähkötoimisella höyrykostuttimella pystyt säätämään kosteutta täsmällisesti ja välttämään hävitettävien muovisylinterien aiheuttamat kustannukset, ja sen patentoitu kalkinpoistojärjestelmä helpottaa huoltoa.

Vastuksiin kertyvä kalkki irtoaa normaalissa käytössä ja putoaa ulkoiseen kalkinkeruusäiliöön. Kalkin poistaminen on helppoa: säiliöstä poistetaan vesi napin painalluksella, yksikön annetaan jäähtyä, ja sitten säiliö voidaan irrottaa ja tyhjentää.

Condair RS -kostuttimessa voidaan käyttää vesijohtovettä, jolloin säätötarkkuus on ±3 % RH, tai käänteisosmoosivedellä (RO), jolloin säätötarkkuus on ±1 % RH. RO-vettä käytettäessä kalkkia ei juuri saostu, mikä vähentää yksikön huollontarvetta tuntuvasti.

Veden tulo ja poisto on sijoitettu ulko- ja sisäsylinterin väliin jäävään tilaan, missä lämpötila pysyy tasolla, jolla kalkkia ei saostu tälle alueelle. Tämä ”kylmävesiallas” estää kalkkitukosten muodostumisen tulo- ja poistoaukkoihin, mikä pidentää huoltovälejä.

Edistyksellinen, kosketusnäytöllä varustettu käyttöpaneeli mahdollistaa intuitiivisen käytönhallinnan ja erittäin tarkat raportit, joihin sisältyvät tehot, vika- ja huoltohistoriat viedään Exceliin edistyksellistä diagnoosia varten. Liitännässä rakennusten hallintajärjestelmään käytetään BACnet- ja Modbus-protokollaa.

Ominaisuudet ja edut

  • Patentoitu kalkinpoistojärjestelmä helpottaa kalkin poistoa
  • Puhdistettavan terässylinterin ansiosta hävitettäviä muovisylinterejä ei tarvita
  • Täsmällinen kosteudensäätö +/-3 % vesijohtovedellä ja +/-1 % RO-vedellä
  • RO-vettä käyttämällä voidaan huollontarvetta vähentää tuntuvasti
  • ”Kylmävesiallas” estää veden tulo- ja poistoaukkojen kalkkitukkeumat
  • Tuotto jopa 160 kg/h ilmanvaihtojärjestelmään tai jopa 40 kg/h suoraan huoneilman kostutukseen

Täsmällinen hallinta

Condair RS tarjoaa erittäin täsmällisen kosteudensäädön: RO-vettä käytettäessä jopa +/-1 % RH, ja vesijohtovedellä +/-3 % RH.

Steinway

Craig Terry

UK Managing Director

“Kuivuus on pianoille vahingollista ja kosteus todella tärkeää. Tiloissamme tulee olla jatkuvasti 40-50 % kosteustaso, jonka avulla suojaamme puumateriaaleja kaupoissa tai korjaamolla. Condairin laitteet ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen. Koska toimintamme nojautuu voimakkaasti ilmankostuttimien luotettavuuteen, teimme Condairin kanssa myös sopimuksen ilmankostuttimien säännöllisestä huollosta.

Suosittelisinko Condairia? Ehdottomasti. Olen saanut erinomaista palvelua.”

Sporting Edge UK Ltd

Dave Vincent

Managing Director

“Sporting Edge valmistaa maailman edistyksellisimpiä ilmastoituja kammioita (environmental chambers). Meille on erityisen tärkeää, että kaikki järjestelmämme osat ovat kauttaaltaan luotettavia ja toimivia. Siksi kosteudenhallintamme onkin standardoitu Condair RS -höyrykostuttimilla.

Condairilta saamme luotettavan ja säädettävän tuotteen, joka toimii tavallisella vesijohtovedellä. Yksi sen parhaista puolista on patentoitu kalkinpoistojärjestelmä.”

Ceilite Air Conditioning Ltd

Tim Cheshire

Applications Engineer Technical Manager

“Meille tarve oli löytää tehokas ja toimiva kostutusjärjestelmä, jolla voi turvallisesti nostaa suhteellista kosteutta (RH) suuressa arkistotilassa, jossa säilytetään korvaamattoman arvokasta taidetta. Nämä elintärkeät vaatimukset Condair täytti onnistuneesti.

Työskentelytila ja rakennuksen infrastruktuuri toivat asennukseen jonkin verran haasteita, mutta erinomainen asennustiimi selvitti ongelmat muitta mutkitta.

Ottaisinko Condairin ilmankostuttimet uudelleen käyttöön? Ehdottomasti, kyllä.”

Harrier Group

Jeremy Rawley

Safety and Facilities Manager

“Condair oli meille jo ennestään tuttu: meillä on pari muutakin laitetta muissa painotaloissamme. Condairin laitteistojen laatu on aivan huippuluokkaa. Paperi on todella herkkä ympäristöolosuhteiden muutoksille, mikä korostaa kosteuden tärkeyttä.

Myös Condairin asiakaspalvelu on vertaansa vailla. Koska meillä on tiukat deadlinet, on meille erityisen tärkeää se, että Condair pystyi toimittamaan laitteet nopeasti ja aikataulussa.

Merkittävä tekijä on myös se, että meillä on paikallinen Condairin huoltoteknikko, joka pitää laitteet huippukunnossa.”

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kostutinprojektiisi

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...