Condair Omega

Vastuskäyttöinen höyrynkehitin

Tämä höyrynkehitin sopii esimerkiksi höyrysuihkuihin ja yksityisiin höyrysaunoihin. Lisävarusteena höyrysaunaa ja tavallista saunaa voidaan samanaikaisesti ja toisistaan riippumatta hallita yhdeltä näytöltä.

Kompakti rakenne – luotettava laatu

Omegalla höyryä tuotetaan nopeasti veden laadusta riippumatta. Sen saa kahdessa erittäin kompaktissa koossa ja se tuottaa 2–20 kg höyryä tunnissa. Se alkaa tuottamaan höyryä alle 4 minuutissa huoneenlämmössä ja lämpimänäpitotoiminnon avulla höyrytuotanto voi alkaa välittömästi. Omegan huolto on helppoa ja laite saadaan käyttöön alle 5 minuutissa.

Ominaisuudet ja edut

  • Modulaarirakenne erilaisiin tarpeisiin: Laitteen saa kahdessa erittäin kompaktissa koossa ja se tuottaa 2–20 kg höyryä tunnissa.

  • Nopea höyry -toiminto

  Condair Omega Pro

  Vastuskäyttöinen höyrynkehitin

  Sähkötoiminen höyrykostutin jossa patentoitu kalkinpoistojärjestelmä

  Condair Omega Pro -höyrykostutin on suunniteltu toimimaan demineralisoidun veden tai vesijohtoveden kanssa. Sen oivallinen suunnittelu takaa erinomaisen toimintavarmuuden, täsmällisen säädön ja yksinkertaisen käytön. Laite on tulos vuosikymmenten kokemuksesta, ja se määrittelee nykyaikaisen höyrykostutuksen huipputason.

  Suuri kapasiteetti ja horjumaton luotettavuus

  Erityisesti julkisten tilojen isompi höyrysauna vaatii usein luotettavan ja riittävän tehokkaan höyrystimen. Condairin suunnittelema, vastuslämmitystä käyttävä Omega Pro sopii erityisen hyvin tällaisiin käyttötarkoituksiin.

  Ominaisuudet ja edut

  • Patentoitu kalkinpoistojärjestelmä

  • Erillinen kalkinkeräyssäiliö

  • Helppo puhdistaa ja huoltaa

  • Innovatiivinen tyhjennyspumppu

  • Integroituu helposti rakennuksen hallintajärjestelmiin (BMS), kuten Modbusiin, BACnetiin, jne.

    Condair Sigma

    Elektrodikäyttöinen höyrynkehitin

    Hygieenistä höyryä tuottava kehitin höyrysaunoihin

    Sigma tuottaa steriiliä, hygieenistä ja hajutonta höyryä. Se on saatavilla seitsemällä eri teholla kahdessa runkokoossa ja höyryntuotolla 4–65 kg /tunti.

    Kestävä ja lujatekoinen

    Laadukas viimeistely takaa pitkän käyttöiän. Lujatekoisessa ja kuumasinkityssä kotelossa on Condairin luotettavatoiminen höyrysylinteri. Tässä on kaiken kaikkiaan edullinen ja luotettava höyrynkehitin kaikentyyppisille höyrysaunoille.

    Ominaisuudet ja edut

    • Sopii hyvin rajallisiin tiloihin

    • Laadukas viimeistely takaa pitkän käyttöiän

    • Älykäs veden käytön hallinta

    • Nopea ja helppo asennus ja huolto

    AT4D

    Elektrodikäyttöinen höyrynkehitin

    Huippuluokan höyrysaunoihin. Luotettava, monipuolinen ja helppokäyttöinen. Mukana integroitu itsepuhdistava järjestelmä.

    AT4D tuottaa steriloitua ja hygieenistä höyryä. Sen innovatiivinen teknologia aistii ja säätelee automaattisesti lämpötilaa ja tuottaa 5–65 kg höyryä tunnissa. Laajalla lisävarustevalikoimalla taataan kaikenlaisten vaatimusten toteutuminen, joita korkealaatuisen höyrysaunan turvallinen käyttö edellyttää.

    Ominaisuudet ja edut

    • Helppo asentaa

    • Älykäs veden käytön hallinta

    • Kaukosäädin toimii jopa 1,2 km päässä. Hotelleissa, kuntosaleilla ja kylpylöissä höyrysaunaa voi helposti ohjata vastaanotosta tai muualta etäältä.

    Condair Spa Control Delta 

    Spa ohjausyksikkö

    Erilaisten lisävarusteiden, kuten valaistuksen, tuoksujen, tuulettimen ja vapaasti konfiguroitavan releen ohjaaminen onnistuu vaivatta. Näin höyrysaunaa ja tavallista saunaa voidaan ohjata yhtä aikaa ja toisistaan riippumatta samalta näytöltä. Käytetään modernilta kosketusnäytöltä, joka on saatavilla erilaisina versioina ja joka voidaan räätälöidä omiin tarpeisiin, esimerkiksi omalla logolla.

    Ominaisuudet ja edut

    • Höyrysaunaa ja tavallista saunaa voidaan ohjata yhtä aikaa ja toisistaan riippumatta samalta näytöltä.

    • Höyrysaunan ja tavallisen saunan välillä on helppo vaihtaa näytöltä.

    • Yksi yhteinen näyttö molempiin saunoihin tai oma näyttö per sauna.

    • Integroidulla verkkopalvelimella voidaan hallita laiteasetuksia.

    • Smart Home -liitäntä KNX-portin kautta (lisävaruste), vakiona integroitu Modbus.

     Pidä lämpimänä -toiminto säästää energiaa.

    Keskustele asiantuntijan kanssa höyrysaunojen höyrynkehittimistä

    Sporting Edge UK Ltd

    Dave Vincent

    Managing Director

    “Sporting Edge valmistaa maailman edistyksellisimpiä ilmastoituja kammioita (environmental chambers). Meille on erityisen tärkeää, että kaikki järjestelmämme osat ovat kauttaaltaan luotettavia ja toimivia. Siksi kosteudenhallintamme onkin standardoitu Condair RS -höyrykostuttimilla.

    Condairilta saamme luotettavan ja säädettävän tuotteen, joka toimii tavallisella vesijohtovedellä. Yksi sen parhaista puolista on patentoitu kalkinpoistojärjestelmä.”

    Vyra Suites Hotel in Qatar

    Kiran Nair

    Sales Engineer at Mentor Trading

    “Kattoon ripustettava ilmankuivain ovat kooltaan kompakti. Meillä niitä asennettiin uima-allastilojemme ylle. Olemme erittäin tyytyväisiä Condairin palveluun ja nopeaan reagointiin.

    Condairin DP-C -ilmankuivain on laadultaan korkeatasoinen sekä helppo asentaa ja käyttää. Odotamme innolla yhteistyötä Condairin tiimin kanssa myös tulevaisuudessa.”

    Sinua saattaa kiinnostaa myös...