Liikuteltava Defensor PH15 -kostutin

Liikuteltava Defensor PH15 -kostutin pystyy tuottamaan jopa 1,7 litraa kosteutta huonetilaan ja kuluttaa sähköä vain 72 W. Se sopii oivallisesti käytettäväksi toimistoissa, humidoreissa, museoissa, gallerioissa tai missä tahansa huonetilassa, jonka tilavuus on enintään 580m³.

Järjestelmän haihdutinmatto kiertää vesisäiliön kautta. Kuivaa ilmaa imetään tuulettimella yksikön sivuilla olevien ripojen ja kostean haihdutusmaton läpi. Ilma sitoo kosteutta itseensä ennen kuin se päästetään optimaalisesti kostutettuna laitteen yläosassa olevien aukkojen kautta ulos.

Defensor PH15 toimii kostuttimena ja ilmanpuhdistimena, joka poistaa epäpuhtauksia ilmasta; kesä- ja talvikäyttöä varten on saatavilla eri suodatinmatot.

20 litran vesisäiliö on helppo irrottaa pääyksiköstä, ja rulliensa ansiosta se on helppo kuljettaa lähimpään vesipisteeseen tarvitsematta kantaa sitä. Vaihtoehtoina on mahdollisuus liittää laite vesijohtoverkkoon jatkuvaa käyttöä varten. 

Järjestelmässä on digitaalinen käyttöyksikkö, integroitu hygrostaatti, ohjelmoitava ajastin sekä näppäinlukko. Laajan alueen täsmällistä kosteudenhallintaa varten on lisävarusteena saatavilla myös langaton hygrostaatti.

Ominaisuudet ja edut

  • Energiaa säästävän kostutuksen käyttökustannukset ovat alhaiset
  • Irrotettavat ja rullilla varustetut vesisäiliöt on helppo täyttää
  • Kosteudenhallinta ja ilmanpuhdistus samassa
  • Digitaalinen käyttöyksikkö jossa integroitu hygrostaatti ja ajastin
  • Voidaan liittää vesijohtoverkkoon jatkuvaa käyttöä varten

Sopii ihanteellisesti museoiden ja gallerioiden tarpeisiin

Condair PH15 -kostutinta käytetään usein taidegallerioissa ja museoissa. Se on helppokäyttöinen ja siinä on manipuloinnilta suojattu käyttöpaneeli.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa liikuteltavan kostuttimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...