Condair Groupin johtokunta

Oliver Zimmermann, CEO Condair Group

 

Oliver Zimmermann

CEO

Condair-visio tuottavuuden, kestävän kehityksen ja terveyden edistäminen ilman ja veden avulla on tärkein päämäärämme, sillä se ei ole pelkästään lupaus kaikille osakkeenomistajillemme, vaan se on myös oma tavoitteemme, johon pyrkiessämme yllämme poikkeuksellisiin suorituksiin ja liikkeellepaneva voima, joka saa yksilöt yhdessä tekemään tulevaisuudesta menestyksellisen.

Visiomme merkitsee myös pyrkimystä tulla ratkaisujen toimittajaksi kosteudenhallinnan alalla ja energiankäytön optimoinnissa tarjoamalla täyden valikoiman innovatiivisia komponentteja.”

 

Torsten Bess, CFO Condair Group

 

Torsten Bess

CFO

”Investoimme jopa 6 % vuosinettomyynnistä tutkimus- ja kehityshankkeisiin. Nyt toteutettavaan tuotekehityssuunnitelmaamme kuuluu lukuisia kiinnostavia tuoteparannuksia, jotka perustuvat asiakkailta saatuun palautteeseen ja tarpeisiin, sekä muutamia jännittäviä ja lupaavia innovaatioprojekteja. 

Condairin tilanne on ainutlaatuinen: olemme markkinasegmenttimme ainoa toimija, jolla on globaali tuotantojalanjälki kolmessa eri maanosassa ja erittäin tunnettu paikallinen Condair-myynti- ja huoltoverkosto 20 maassa.”

 

Werner Adler, CBDO Condair Group

 

Werner Adler

CBDO

”Condair on kehittymässä kansainvälisestä itsenäisten yritysten ryhmittymästä yhdeksi todella yhtenäiseksi globaaliksi organisaatioksi. Sen ansiosta pystymme jatkamaan ydintoiminta-alamme kasvua kostutuksen ja haihdutusjäähdytyksen alueella – orgaanisesti ja yritysostojen kautta.

Voidaksemme olla lähempänä markkinoitamme ja voidaksemme paremmin ymmärtää erilaisten asiakkaidemme ja osakkeenomistajiemme tarpeita olemme muodostaneet organisaation, joka muodostuu 10 alueellisen myyntiklusterimme ja tuotetukitiimiemme tiiviistä yhteistyöstä. Viisi strategista toimialaa (LVI, OEM, Teollisuuden/kaupan alan loppukäyttäjät, Yksityiset loppukäyttäjät ja Huolto) on määritelty, ja niistä raportoidaan kuukausittain.”

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...

Visio ja tavoitteet

Tutustu Condairin visioon ja toiminnan tavoitteisiin

Lue lisää

Condairin virstanpylväät

Tutustu Condair Groupin tärkeimpiin virstanpylväisiin.

Lue lisää

Tutustu Condairin maailmaan

Tutustu Condairin maailmaan ja katso, missä ja miten tuotteitamme ja tietämystämme käytetään.

Lue lisää