Condair ME -haihdutuskostutin ja -jäähdytin

Condair ME tuo energiaa säästävää kosteudenhallintaa ja haihdutusjäähdytystä ilmankäsittelylaitteeseen tai kanavaan.

Yhdellä yksiköllä voidaan tuottaa kosteutta 1 200 kg/h ja haihdutusjäähdytystä 822 kW ilmavirtaan, ja sen sähkönkulutus on alle 1 kW. Condair ME:n käyttö on taloudellista, ja käyttöä helpottaa edistyksellinen kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö, alan johtavat huoltoratkaisut tekevät kunnossapidosta yksinkertaista, ja laitteessa käytetään uusinta hygieniatekniikkaa.

Omavarainen hydrauliyksikkö syöttää veden ylös haihdutusmoduulin, joka on sijoitettu kanavan sisä- tai ulkopuolelle. Ulkopuolelle asennettaessa suurin osa huoltotöistä pystytään tekemään tarvitsematta sammuttaa ja avata ilmankäsittelylaitetta.

Condair ME:ssä on enimmillään seitsemän energiatehokasta 32 W:n pumppua yhden ison pumpun sijaan. Näin energian kulutus saadaan suhteutettua järjestelmän kokonaistehoon, ja vakiona pystytään tarjoamaan jopa seitsenvaiheinen säätö.

Haihdutuskostuttimet tuottavat pikakostutusta ilmankäsittelylaitteeseen, joten ne voidaan sijoittaa ahtaisiin tiloihin ilman kaarteiden kastumisvaaraa. Koska haihdutuksessa erotetut mineraalit toimitetaan säännöllisesti poistettaviksi, huollontarve on selvästi vähäisempi kuin höyrykostutuksessa.

 

Ominaisuudet ja edut

  • Jokaisesta yksiköstä saadaan hyvä kostutus- ja jäähdytysteho
  • Energian kulutus on erittäin vähäinen
  • Pikahaihdutuksen vaatima tila on hyvin lyhyt
  • Hydrauliyksikkö voidaan asentaa kanavaan tai sen ulkopuolelle
  • Vakiona jopa seitsenvaiheinen säätö
  • Edistyksellinen kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö

Jäähdytys ja kosteudenhallinta

Condair ME:n etuja ovat edullinen jäähdytys kesällä ja taloudellinen kostutus talvella.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kanava-haihdutuskostuttimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...