Logistiikka- ja tuotantokeskus Hampurin kupeessa

Hampurin suurkaupunkialueen sydämeen rakennettu Condairin EMEA-alueen logistiikka- ja tuotantokeskus on kätevästi sijoitettu: se takaa asiakkaillemme lyhyet toimitusreitit ja nopeat toimitusajat. Condair sijaitsee Hampurin lentokentän välittömässä läheisyydessä, moottoritien varressa, josta pääsee nopeasti Hampurin satamaan. Condair on siis hyvinkin lähellä tärkeimpiä markkina-alueita.

Logistiikan, tuotannon ja myynnin osa-alueet yhdistyvät toimipisteessämme Norderstedtissä, Hampurin lentokentän läheisyydessä. 8 500 neliömetrin kokoinen tila ja noin 130 työntekijää ovat täällä täyttämässä EMEA-asiakkaidemme yksilöllisiä vaatimuksia (EMEA = Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan talousalue). Condair Systemsin myyntiosasto, joka hoitaa kosteudenhallintalaitteiden myynnin Keski-Euroopassa on myös kotonaan täällä.

Tuotanto ja huolto
Osana jokapäiväistä toimintaamme pyrimme jatkuvasti parantamaan tuottavuutta ja laatua. Kahdessa kerroksessa sijaitseva 5000 neliön tuotanto- ja logistiikkalaitos valmistaa kaikkia tuotesarjojamme: isotermisestä (höyrystys) adiabaattiseen kostutukseen (haihdutus ja atomisointi); kanavaan tai ilmankäsittelylaitteeseen asennettavista kostutusjärjestelmistä suoraan huoneilmaa kostuttaviin järjestelmiin; sekä hygieeniseen vedenpuhdistukseen tarkoitettuja järjestelmiä.

Huoltomme lisäksi tarkastaa, puhdistaa ja kunnostaa vuosittain tuhansia järjestelmiä, jotta asiakkaamme saavat käyttää niitä pitkään. Haluatko lukea lisää? Lataa tästä esite englanniksi?

Suorituskykyä parantava sisäilma
Tuottavuus ja sisäilman mukavuus kulkevat käsi kädessä: kaikissa tiloissamme on ilman lämpötila, suhteellinen kosteus ja hiilidioksidipitoisuus optimaalisesti säädelty, mikä edistää työntekijöittemme suorituskykyä ja hyvinvointia.

Laadunhallinta 
Meillä tuotantolaitteiden tehokas ja resursseja säästävä käyttö taataan keräämällä suorituskykyindikaattoreita ja analysoimalla niitä. Näin tuotanto ja prosessit voidaan optimoida ja mukauttaa asiakkaidemme tarpeisiin. Laadunhallintajärjestelmä ja ISO 9001:2015 –sertifiointi kertovat korkeista standardeistamme yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Enemmän kuin työpaikka


Tavoitteenamme on tarjota motivoiva työpaikka, joka edistää hyvinvointia ja jossa on hauska tehdä töitä: 

  • Toimistoympäristömme tulvivat päivänvaloa ja tarjolla on korkeussäädettävät sähköpöydät.

  • Akustiikkaa parantamaan on asennettu akustiset kattoelementit.

  • Tuotantolinjamme ovat ergonomisesti optimoitu.

  • Tarjoamme päivittäin tuoreita hedelm ja terveellistä lounasta.   
Avotoimistoissamme on useita kokousnurkkauksia ja oleskelutiloja, joilla tuetaan nopeaa ja tehokasta viestintää sekä edistetään yhteistyötä. Condair Operations GmbH
Nordportbogen 5
22848 Norderstedt, Deutschland
Tel. +49 40 52 47 266 0

Etsitkö uutta työtä?

Condairin toiminta- ja koulutuskeskus uusissa tiloissamme Hampurin kupeessa

Condair Operations and Training Center near Hamburg
Condair Welcome Desk
Condair climatic conditions displayed in waiting area
Condair information screen