Maksuton opas vain suoraan tekstiilituotantoyrityksen palveluksessa työskenteleville ja vain niin kauan, kuin oppaita riittää. Tarjous voidaan perua milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta.

Maksuton 10-kohtainen opas tekstiilituotannon tuottavuuden parantamiseen kosteudenhallinnan avulla

Tekstiilituotannon aikana kuidusta haihtuva kosteus alentaa lopullisen tuotteen painoa ja voi vähentää tuottoa jopa 4 %. Kuidut ovat erityisen herkkiä karstauksen, kehräyksen, kerimisen ja kudonnan aikana.

Jos kosteuspitoisuus laskee kuiduissa alle ihanteellisen tason, niiden joustavuus kärsii ja ne murtuvat helpommin. Tällöin tuottavuus heikkenee, kun kudontakoneiden langat joudutaan pujottamaan uudelleen käsin.

Tekstiilitehtaassa, jossa ilmankosteus on alhainen, tuottavuutta heikentää myös sähköstaattisesta varauksesta johtuvien ongelmien lisääntyminen.

Tästä helppotajuisesta 10-kohtaisesta oppaasta tekstiilitehtaan tuotantopäällikkö saa arvokasta tietoa siitä, miten kosteudenhallinta on parasta toteuttaa. Condair on maailman johtava kostutustekniikan valmistaja ja asiantuntija ja kehittänyt kostutusstrategioita kosteustason ylläpitämiseen erikokoisissa tekstiilitehtaissa eri puolilla maailmaa. 


Täytä lomake, niin saat MAKSUTTOMAN oppaan

* indicates a required field

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...