Maksuton opas vain niille, jotka työskentelevät suoraan teurastamotoimintojen parissa ja vain niin kauan, kuin oppaita riittää. Tarjous voidaan perua milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta.

10-kohtainen opas alkuvaiheen jäähdytyksen aikaisen haihtumishävikin vähentämiseen

Ruhojen alkuvaiheen jäähdytyksen aikana tuotteen kokonaispaino voi vähentyä 1,5–3 %. Se voi heikentää tuotteen tuomaa voittoa ja teurastamotoiminnan kannattavuutta merkittävästi.

Kylmäsäilytyksen kosteudella on suuri vaikutus haihtumishävikkiin, mikä yleensä hyväksytään välttämättömänä pahana, mutta kosteuden hallinta kylmissä oloissa on vaikeaa, etenkin kun EU:n sumutusjäähdytykselle asettamat vaatimukset ovat tiukat.

Condair, maailman johtava kostutusteknologian asiantuntija, on kehittänyt kostutusstrategian, jolla ilmankosteutta pystytään säätämään tehokkaasti alkuvaiheen jäähdytyksen alueella. Kun ilmankosteutta pidetään järjestelmän avulla korkeana, haihtumishävikki saadaan vähennettyä 1 %:iin.

Tämä 10-kohtainen opas toimii teurastamopäälliköille johdantona kostutuksen toteuttamiseen oikein alkuvaiheen jäähdytyksessä.


Täytä lomake, niin saat MAKSUTTOMAN oppaan

*indicates a mandatory field

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...