Condair HP -korkeapaine-kanavakostutin

Condair HP toimittaa adiabaattista kostutusta ja jäähdytystä ilmankäsittelylaitteeseen tai kanavaan. Ilman virtausmatkalle sijoitelluista lukuisista suuttimista vesi tulee äärimmäisen hienojakoiseksi sirottuneena korkealla paineella, hienona sumuna, joka absorboituu nopeasti. Jäljempänä oleva pisaranerotin poistaa sumuttumattomaksi jääneen kosteuden ilmasta ja varmistaa siten pisarattoman kostutuksen.

Suutinlinjat liitetään korkeapainepumppuasemaan ja vedenkäsittelyjärjestelmään. Tulovedestä poistetaan mineraalit ennen kuin se ohjataan suutinlinjoihin 60–70 baarin paineella. Yksi ainoa pumppuasema riittää toimittamaan tunnissa jopa 1 300 kg kosteutta useiden ilmankäsittelylaitteiden suutinlinjoihin. Järjestelmän kostutuskyky on suuri, ja se tarjoaa enimmillään 884 kW:n adiabaattisen jäähdytyksen kuluttaen energiaa vain 2,2 kW.

Suuttimet ja niiden yhteisputket on valmistettu erittäin laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Myös öljyttömän korkeapainepumpun materiaalina käytetään ruostumatonta terästä, ja sille myönnetään 8 000 tunnin takuu.

Hygienia varmistetaan UV-steriloimalla ja säännöllisillä huuhtelusykleillä, jotta järjestelmään ei voi jäädä seisovaa vettä.

 
 

Ominaisuudet ja edut

  • Vähäinen energian kulutus, suuri kostutus- ja jäähdytyskyky
  • Yhdestä pumppuasemasta voidaan toimittaa kosteutta useisiin ilmankäsittelylaitteisiin
  • Kostutus ja haihdutusjäähdytys
  • Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä
  • Helppo asentaa, ja huollontarve on vähäinen

Yksi järjestelmä kostuttaa useita kanavia

Vähän energiaa kuluttava Condair HP pystyy toimittamaan kostutusta useisiin ilmankäsittelylaitteisiin tai kanaviin yhdellä ainoalla pumppuasemalla, mikä vähentää järjestelmän kokonaiskustannuksia.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kanavakostuttimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...