Condair DA -kuivausaine-ilmankuivaimet

Kuivausaine-ilmankuivaimet sopivat oivallisesti ilman kuivaamiseen alhaisissa lämpötiloissa tai kun tarvitaan erittäin alhaisia kosteustasoja. Condair DA -mallisto toimii tehokkaasti jopa -30°C:n pakkasessa, ja jopa 10 % RH:n ilmankosteutta pystytään pitämään yllä.

Ilmankuivaimeen voidaan liittää useita lisämoduuleja, mikä tukee käytön joustavuutta ja mahdollistaa juuri sellaisen ilman toimittamisen, millaista kyseisessä kohteessa tarvitaan. Lisämoduuleja ovat esi- ja jälkijäähdytinpatteristot, lämmönvaihtimet ja lauhdutinmoduulit.

Järjestelmän käyttökustannusten pienentämiseksi lisälämmönvaihtimissa voidaan hyödyntää kaasua, kuumaa vettä tai höyryä, ja niitä voidaan käyttää tavallisen sähkölämmittimen rinnalla. Enintään 20 kg/h -malleissa on sähkötoiminen reaktivointi ja edistyksellinen itsesäätyvä PTC-lämmitys.

Saatavilla on laaja valikoima säätömahdollisuuksia, kuten laitteen oma kosketusnäytöllinen käyttöyksikkö, rakennuksen hallintajärjestelmän tuki, jossa Modbus-liitäntä vakiona sekä kattava valikoima muita BMS-yhdyskäytäviä.

Condair DA -ilmankuivaimessa on laadukkaat, kiinteästi asennetut, työntöpotkurityyppiset tasavirta- tai EC-tuulettimet ennen kuivausaineroottoria, jotta kuuman ja kostean poistoilman kanssa ei jouduta kosketuksiin ja jotta tuulettimien käyttöikää saadaan pidennettyä.

Kuivausaineroottorit on vakiomalleissa sijoitettu pystysuuntaisesti, jotta laitteesta on saatu mahdollisimman matala. 

Ominaisuudet ja edut

  • Sopii ihanteellisesti käytettäväksi alhaisissa lämpötiloissa ja erittäin alhaisten kosteustasojen, 10–50 % RH, saavuttamiseen
  • Toimii lämpötila-alueella -30 °C ... 40 °C
  • Kuivan ilman läpivirtaama on vakiomalleilla 160 m³/h – 9 400 m³/h
  • Kuivausaineroottorin eteen sijoitettujen tuulettimien ansiosta kosketus kuumaan, kosteaan ilmaan vältetään
  • Erittäin joustavien muokkausmahdollisuuksien ansiosta DA-malli sopii mihin tahansa kuivaushankkeeseen
  • Kuiva ilma voidaan toimittaa suoraan huonetilaan tai kanavan kautta ilmanvaihtojärjestelmään

Kuivausainegeeli imee kosteutta

Roottorin lavassa on kuivausainegeeliä, joka imee kosteutta syötettävästä ilmasta. Kosteus poistetaan puhaltamalla kuumaa ilmaa kuivausaineroottorin tiettyyn osaan ja poistamalla kuuma, kostea ilma.

Pyydä ilmaista asiantuntijaneuvontaa kaupallisen kuivausaine-ilmankuivaimen valintaan

Tämäkin saattaisi kiinnostaa sinua...